Prasau patarkite...
+2
Rad*
*zvaigzdute*
6 posters
Puslapis 2 iš 2
Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Re: Prasau patarkite...
Atheist rašo:Bet, juk visai sexy, ar gi ne?
dar liemenuką užsidėtum vatos prisikištum , peruką, tada nebent.
Vyšni@.- Posts : 334
Atheist rašo:Ir eičiau taves kabint. Uau
aš ne lesbė.
Nemanau. Dar operacija pasidaryk ir tiksVyšni@. rašo:Atheist rašo:Bet, juk visai sexy, ar gi ne?
dar liemenuką užsidėtum vatos prisikištum , peruką, tada nebent.
*zvaigzdute*- Posts : 432
D-i-a rašo:
Nemanau. Dar operacija pasidaryk ir tiks
niaa, nelabai gerai būtu. xD
Radvile- ką čia svaiksti, aš tikrai nesidažau... Na, nebet tada kai abi fotkinamės ar kažkas pan. Na aišku lūpas pasiblizginu bet nesitepu tušo nesidažau su šešėliais.. Aš pati noriu pabūt dar naturali..
Mi*- Posts : 79
Mi* rašo:Radvile- ką čia svaiksti, aš tikrai nesidažau... Na, nebet tada kai abi fotkinamės ar kažkas pan. Na aišku lūpas pasiblizginu bet nesitepu tušo nesidažau su šešėliais.. Aš pati noriu pabūt dar naturali..
nieks nesvaiksta, lūpas pasiblisgini blakstienas pasidažai ir kas čia tokio nemanau kad blogai aš pati blakstienas dažaus su tušu. ;DD
Rad*- Posts : 189
Rad* rašo:Mi* rašo:Radvile- ką čia svaiksti, aš tikrai nesidažau... Na, nebet tada kai abi fotkinamės ar kažkas pan. Na aišku lūpas pasiblizginu bet nesitepu tušo nesidažau su šešėliais.. Aš pati noriu pabūt dar naturali..
nieks nesvaiksta, lūpas pasiblisgini blakstienas pasidažai ir kas čia tokio nemanau kad blogai aš pati blakstienas dažaus su tušu. ;DD
Na, bet aš į miestą neinu prisišpaklinus.. Nieko nesakau, taip lūpas pasiblizginu ir tik su rietikliu užsirečiu blakstienas, bet su tušu NESIDAŽAU. Taip, čia nieko baisaus nėra. Aš tik sakau kaip yra iš tiesų.
Mi*- Posts : 79
Mi* rašo:Rad* rašo:Mi* rašo:Radvile- ką čia svaiksti, aš tikrai nesidažau... Na, nebet tada kai abi fotkinamės ar kažkas pan. Na aišku lūpas pasiblizginu bet nesitepu tušo nesidažau su šešėliais.. Aš pati noriu pabūt dar naturali..
Na, bet aš į miestą neinu prisišpaklinus.. Nieko nesakau, taip lūpas pasiblizginu ir tik su rietikliu užsirečiu blakstienas, bet su tušu NESIDAŽAU. Taip, čia nieko baisaus nėra. Aš tik sakau kaip yra iš tiesų.
Nu ir nieko čia tokio blogo. Negi tu berniukas , kar turėtum nesidažyti. ;DD
Man tai natūraliai padažytas veidas gražu. Bet kur panos su oranžiniu, nuo krempudros, veidu, daaaaug šėšėlių ir panašiai tai TRAGEDIJA.
Beatričė.- Posts : 75
Beatričė. rašo:Man tai natūraliai padažytas veidas gražu. Bet kur panos su oranžiniu, nuo krempudros, veidu, daaaaug šėšėlių ir panašiai tai TRAGEDIJA.
Tai aš apie naturaliai padažyta ir šneku. ;D
Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Puslapis 2 iš 2