Pramogos jusu mieste
3 posters
Puslapis 1 iš 1
Pramogos jusu mieste
Kokiu pramogu turite pas jus? o gal ka susigalvojate?
*zvaigzdute*- Posts : 432
Re: Pramogos jusu mieste
Hm. Pramogos. Man ne pramoga, bet daugeliui, tai Akropolis . Man pramoga sest ant dviracio ir mynt kuo toliau. Apkeliaut miesto dar nepavyko , bet suzinojau apie nuostabu dalyka "Kritine mase". Cia kiekvienam mieste yra. Gal kas jau ten buvo?
Knopke- Posts : 33
kritine mase? Kiekvienam mieste? Gal kalbi apie didziuosius miestus?Knopke rašo:Hm. Pramogos. Man ne pramoga, bet daugeliui, tai Akropolis . Man pramoga sest ant dviracio ir mynt kuo toliau. Apkeliaut miesto dar nepavyko , bet suzinojau apie nuostabu dalyka "Kritine mase". Cia kiekvienam mieste yra. Gal kas jau ten buvo?
Turetu buti kiekvienam mieste :? Miestuose tikrai yra. O kaimeliuose net nezinauD-i-a rašo:kritine mase? Kiekvienam mieste? Gal kalbi apie didziuosius miestus?Knopke rašo:Hm. Pramogos. Man ne pramoga, bet daugeliui, tai Akropolis . Man pramoga sest ant dviracio ir mynt kuo toliau. Apkeliaut miesto dar nepavyko , bet suzinojau apie nuostabu dalyka "Kritine mase". Cia kiekvienam mieste yra. Gal kas jau ten buvo?
Na, mano nei miestas, nei kaimas Miestelis. 10 tuokstaciu gyventoju
Kas per miestelis?
JURBARKAS Siap nera ten blogai kaip rasau
Tai kokios problemos? :D Na, Kritines mases Jurberke nera, bet niekas netrukdo pvz patiems jos susiorganizuotiD-i-a rašo:JURBARKAS Siap nera ten blogai kaip rasau
Mnao kaime tai ne per daugiausiai pramogų,bet Kaunas už 1km,o šiaip skųstis negaliu. ;D randu ką veikt.
(sun)- Posts : 32
Tai jo... Gerai visai. Rūsį tūsūs rengti. Seniau taip brolis darydavo, o kadangi baigė mokyklą, įstojo ta pareiga atiteko manKnopke rašo:Tai kokios problemos? :D Na, Kritines mases Jurberke nera, bet niekas netrukdo pvz patiems jos susiorganizuotiD-i-a rašo:JURBARKAS Siap nera ten blogai kaip rasau
Smagi pareiga*zvaigzdute* rašo:Tai jo... Gerai visai. Rūsį tūsūs rengti. Seniau taip brolis darydavo, o kadangi baigė mokyklą, įstojo ta pareiga atiteko manKnopke rašo:Tai kokios problemos? :D Na, Kritines mases Jurberke nera, bet niekas netrukdo pvz patiems jos susiorganizuotiD-i-a rašo:JURBARKAS Siap nera ten blogai kaip rasau
Joa. Jau ten gimšą dariau- nuostabuKnopke rašo:Smagi pareiga*zvaigzdute* rašo:Tai jo... Gerai visai. Rūsį tūsūs rengti. Seniau taip brolis darydavo, o kadangi baigė mokyklą, įstojo ta pareiga atiteko manKnopke rašo:Tai kokios problemos? :D Na, Kritines mases Jurberke nera, bet niekas netrukdo pvz patiems jos susiorganizuotiD-i-a rašo:JURBARKAS Siap nera ten blogai kaip rasau
Similar topics
» Ką šiuo metu groja jūsų muzikos grotuvas?
» Kada jūsų gimtadienis?:)
» Koks jūsų apsirengimo stilius?
» Jusu nuomone geriausias univeras Lietuvoj ;)
» O kaip jusu apatinio trikotazo stalciai ? ;DD
» Kada jūsų gimtadienis?:)
» Koks jūsų apsirengimo stilius?
» Jusu nuomone geriausias univeras Lietuvoj ;)
» O kaip jusu apatinio trikotazo stalciai ? ;DD
Puslapis 1 iš 1