Gėlės,augalai
+4
*zvaigzdute*
Rad*
Kristina
(:Buziukas:)
8 posters
Puslapis 1 iš 1
Gėlės,augalai
kokios geles,augalai jums graziausi?turite,ar norite tureti?
(:Buziukas:)- Posts : 72
Re: Gėlės,augalai
man tik kaktusai patinka. :D seip gamtos nemegstu :D
Kristina- Posts : 71
Žinojot, kad šeip kaktusai yra naudingai reikia juos padet prie kompiuterio tai jie sugeria ta kažkokia bloga energioja ar ka ten jie sugeria nu žodžiu kažka blogo. ;DD
Man tai patinka kaktusai ir orchidejos.
Rad*- Posts : 189
Prie musu kompo 4 kaktusai ;DD ir orhideju turim. Ir tai ir tai grazu As kazkaip geliu nelabai ir priziuriu, tik groziuosi, nes mama juos myliRad* rašo:Žinojot, kad šeip kaktusai yra naudingai reikia juos padet prie kompiuterio tai jie sugeria ta kažkokia bloga energioja ar ka ten jie sugeria nu žodžiu kažka blogo. ;DD
*zvaigzdute*- Posts : 432
D-i-a rašo:Prie musu kompo 4 kaktusai ;DD ir orhideju turim. Ir tai ir tai grazu As kazkaip geliu nelabai ir priziuriu, tik groziuosi, nes mama juos myliRad* rašo:Žinojot, kad šeip kaktusai yra naudingai reikia juos padet prie kompiuterio tai jie sugeria ta kažkokia bloga energioja ar ka ten jie sugeria nu žodžiu kažka blogo. ;DD
pas mums namie tai kaip kokiam givajam kampely;DD
geliu visos palanges nukrautoso kas jas visada laisto? AŠ. ;dd
tete rekia kad, pas mumis daug geliu nes, jis eina kaip tankas ir amziais nuvercia. ;DD
Pas mus tai nereliai daug namuos gelių, bet dar taip žiauriai nera Niekas dar nenuvertė :lol:Rad* rašo:D-i-a rašo:Prie musu kompo 4 kaktusai ;DD ir orhideju turim. Ir tai ir tai grazu As kazkaip geliu nelabai ir priziuriu, tik groziuosi, nes mama juos myliRad* rašo:Žinojot, kad šeip kaktusai yra naudingai reikia juos padet prie kompiuterio tai jie sugeria ta kažkokia bloga energioja ar ka ten jie sugeria nu žodžiu kažka blogo. ;DD
tete rekia kad, pas mumis daug geliu nes, jis eina kaip tankas ir amziais nuvercia. ;DD
D-i-a rašo:Pas mus tai nereliai daug namuos gelių, bet dar taip žiauriai nera Niekas dar nenuvertė :lol:Rad* rašo:D-i-a rašo:Prie musu kompo 4 kaktusai ;DD ir orhideju turim. Ir tai ir tai grazu As kazkaip geliu nelabai ir priziuriu, tik groziuosi, nes mama juos myliRad* rašo:Žinojot, kad šeip kaktusai yra naudingai reikia juos padet prie kompiuterio tai jie sugeria ta kažkokia bloga energioja ar ka ten jie sugeria nu žodžiu kažka blogo. ;DD
pas mus tai irgi daug bet tai ten palyginus dar ne tiek , tai kad jis eina kaip tankas tai ce jau ne stebuklas. ;DD
Neisivaizduoju to ejimoRad* rašo:
pas mus tai irgi daug bet tai ten palyginus dar ne tiek , tai kad jis eina kaip tankas tai ce jau ne stebuklas. ;DD
D-i-a rašo:Neisivaizduoju to ejimoRad* rašo:
aš ir einu kaip 'tankas' ir mane tai žiauriai užknisa.
kur einu tai visada užkliūnu ką nors nuverčiu.
tarkim šiandien ėjau ir užkliuvau už durų apačios kažkokio šūdo..
ir vėl kažką padariau , po to užvakar spintos dureles typo aš sulaužiau, nu vienu žodžiu kiekvieną dieną beveik nuverčiu ar sulaužau ką nors.
Vyšni@.- Posts : 334
Zinau ziauriau Kai viskas is ranku krenta kartais Oi kiek su tuo buvo Arba griuvineju bet kur
Aš tai mėgstu kai man nereikia jų laistyt. ;DD
Gauti gėles patinka, bet auginti - ne.
Skorpionė- Posts : 9
Man tai augalai tik del grozio ;DD
gabriukas14- Posts : 37
Puslapis 1 iš 1