Gyvenimo būdas
+4
*zvaigzdute*
Rad*
(:Buziukas:)
Vyšni@.
8 posters
Puslapis 1 iš 1
Gyvenimo būdas
Daugelis mano, kad apranga yra viskas, kad būtum pvz: banglų.. Bet tai nėra apranga, tai - gyvenimo būdas..
Koks jūsų gyvenimo būdas ?
Koks jūsų gyvenimo būdas ?
Vyšni@.- Posts : 334
Re: Gyvenimo būdas
na koks mano gyvenimo budas net nezinau :roll: apsirengimo stiliaus kaip ir neturiu,kartais apsirengiu sportiskai,kartais "fyfiskai",tiesiog ,megstu graziai atrodyti,dazniausiai sexualiai bet nereiskia kad issaukianciau,subtiliai ;) kad taip rengiuosi manau nepavadinciau saves fyfa,mano gyvenimo budas ir mastymas ne toks 8)
(:Buziukas:)- Posts : 72
Rengiuosi paprastai Dabar po biski bandau isvaizda keisti tai zinksnis po zinksnio ir busiu grazi O taip tai gal mastau biski kaip vyresne(o jetus kaip tai uzknisa), esu labaii zemaa ir atrodau jaunesne tai biski sudetinga. Nekenciu saves, bet atrodo dar mane gali pakeisti drama Tai va tokiom minmtim gyvenu
*zvaigzdute*- Posts : 432
D-i-a rašo:Rengiuosi paprastai Dabar po biski bandau isvaizda keisti tai zinksnis po zinksnio ir busiu grazi O taip tai gal mastau biski kaip vyresne(o jetus kaip tai uzknisa), esu labaii zemaa ir atrodau jaunesne tai biski sudetinga. Nekenciu saves, bet atrodo dar mane gali pakeisti drama Tai va tokiom minmtim gyvenu
Aš irgi žema , bet baigiu su tai jau apsiprast , bet per paskutinius metus tai kazkaip issistiebiau nebe zemiausia jau klasei .
Man asmeniškai kai kurios žemesnes , atrodo tokios dailesnės nei tos kurios labai labai aukštos.
Rad*- Posts : 189
Tavo zodziuose yrs tieisos. Bet as zemiausia klasej, klasiokai sako, kad "neaugu", bet bendrauja dar normaliai, bet... neretai susilaukiu pasaipu ir nezinau kaip atsikirst, kad susivartytu. Vat kaip yra Todel drabuzius bandau rengtis kurie vizuoaliai aukstinaRad* rašo:D-i-a rašo:Rengiuosi paprastai Dabar po biski bandau isvaizda keisti tai zinksnis po zinksnio ir busiu grazi O taip tai gal mastau biski kaip vyresne(o jetus kaip tai uzknisa), esu labaii zemaa ir atrodau jaunesne tai biski sudetinga. Nekenciu saves, bet atrodo dar mane gali pakeisti drama Tai va tokiom minmtim gyvenu
Aš irgi žema , bet baigiu su tai jau apsiprast , bet per paskutinius metus tai kazkaip issistiebiau nebe zemiausia jau klasei .
Man asmeniškai kai kurios žemesnes , atrodo tokios dailesnės nei tos kurios labai labai aukštos.
O aš pakankamai,aukšta bet man tai nepatinka. Norėčiau būt 3-5 cm žemesnė. ;D
eStella*- Blonde_colour
Hm... Nori palyginsim: 15 cm aukstesne 145+15=wohooeStella* rašo:O aš pakankamai,aukšta bet man tai nepatinka. Norėčiau būt 3-5 cm žemesnė. ;D
Mano ugis kažkur sudėjus šitus skaitmenis. ;DD
D-i-a rašo:Aha beveik vsu taip...
Nu jo. ;DD
Maniskis stilius tai gal toks savas. Nepavyksta issiskirti kazkuo ipatingu, bet stengiuos. Laaabai patinka toks aprangos kodas kaip per LABAS reklama. Arba kitaip, kuo meniskiau ir saviciau tuo geriau ! Dabar po truputi keiciuos ir rengiuosi kaip manpatinka, o tai labai gerai :D
Knopke- Posts : 33
Del mano rengimosi stiliaus tai man jis nepatinka Bet varysiu i lenkija tai ten parduotuves nusiaubsiu tada bus gerai. Viska apgalvojau: žvisus man mazus ir nepatinkanciu drabuziu ismeciauciau
Puiki idejaD-i-a rašo:Del mano rengimosi stiliaus tai man jis nepatinka Bet varysiu i lenkija tai ten parduotuves nusiaubsiu tada bus gerai. Viska apgalvojau: žvisus man mazus ir nepatinkanciu drabuziu ismeciauciau
Joa Kai labai nori viską sugalvoji
Tai toki dalyka nesunku sugalvot, bet pinigu ner tiek kad galeciau viska pirkt ko noriu :D Cia moko mane neislaidaut :DD-i-a rašo:Joa Kai labai nori viską sugalvoji
Atrodys kaip pasiteisinimas, bet vistiek manęs taip nelepina žiauriai. Pasakau ko noriu o jie perka arba ne jei pinigų neužtenka O taupumo tai aš turiu... jei pati moku O nė neatsimenu kada man drabužių pirko Gal pavasarį mama parvežė iš užsienio
As ir taupi savo pinigu atzvilgiu xDD*zvaigzdute* rašo: Atrodys kaip pasiteisinimas, bet vistiek manęs taip nelepina žiauriai. Pasakau ko noriu o jie perka arba ne jei pinigų neužtenka O taupumo tai aš turiu... jei pati moku O nė neatsimenu kada man drabužių pirko Gal pavasarį mama parvežė iš užsienio
O draugėKnopke rašo:As ir taupi savo pinigu atzvilgiu xDD*zvaigzdute* rašo: Atrodys kaip pasiteisinimas, bet vistiek manęs taip nelepina žiauriai. Pasakau ko noriu o jie perka arba ne jei pinigų neužtenka O taupumo tai aš turiu... jei pati moku O nė neatsimenu kada man drabužių pirko Gal pavasarį mama parvežė iš užsienio
*zvaigzdute* rašo:O draugėKnopke rašo:As ir taupi savo pinigu atzvilgiu xDD*zvaigzdute* rašo: Atrodys kaip pasiteisinimas, bet vistiek manęs taip nelepina žiauriai. Pasakau ko noriu o jie perka arba ne jei pinigų neužtenka O taupumo tai aš turiu... jei pati moku O nė neatsimenu kada man drabužių pirko Gal pavasarį mama parvežė iš užsienio
aš tai netaupi, bent jau visi taip sako.
O as tai taupi , taupau kekviena centa
mano stilius yra toks kokia mano nuotaika
Seip dazniausiai megstu rengtis isaukianciai ;DD, beto lbj megstu nesiot dzinsus , ir laisvas maikutes
mano stilius yra toks kokia mano nuotaika
Seip dazniausiai megstu rengtis isaukianciai ;DD, beto lbj megstu nesiot dzinsus , ir laisvas maikutes
gabriukas14- Posts : 37
Aš tai vsai netaupi. ;DDKnopke rašo:
As ir taupi savo pinigu atzvilgiu xDD
(sun)- Posts : 32
(sun) rašo:Aš tai vsai netaupi. ;DDKnopke rašo:
aš tai irgi visai netaupi. ;DD
ad Rad netaupi tai nenustembu ;DDDDRad* rašo:(sun) rašo:Aš tai vsai netaupi. ;DDKnopke rašo:
As ant kiek taupi ,tai ta ant tiek islaidi ;DDD
gabriukas14 rašo:kad Rad netaupi tai nenustembu ;DDDDRad* rašo:(sun) rašo:Aš tai vsai netaupi. ;DDKnopke rašo:
As ant kiek taupi ,tai ta ant tiek islaidi ;DDD
Puslapis 1 iš 1