Kūno priežiūra
+4
Mi*
Rad*
Beatričė.
(:Buziukas:)
8 posters
Puslapis 1 iš 1
Kūno priežiūra
kokius kremus,kuno pienelius naudojate?ir viskas apie esamas problenas,ju atsikratyma
(:Buziukas:)- Posts : 72
Re: Kūno priežiūra
Kažkada pabadžiau savaiminio įdegio kremą, tai likau oranžiniais plėmais. Po to karto nieko panašaus nenaudoju.;DD
Beatričė.- Posts : 75
Aš tai drėkinamajį naudoju nes, mano kūno oda gana sausoka.
Ypač kojų.
Ypač kojų.
Rad*- Posts : 189
Seip, mano oda yra labai sausa bet pabandziau kuno krema "Nivea Soft Intensive Moisturinsin Cream". Labai padejo oda tapo labai svelni, tokia kokios ir norejau. Toks baltas apvalus indelis.
Mi*- Posts : 79
tai kartais naudoju kojom ta krema, bet man tai jis padeda. Kojos tampa rudosBeatričė. rašo:Kažkada pabadžiau savaiminio įdegio kremą, tai likau oranžiniais plėmais. Po to karto nieko panašaus nenaudoju.;DD
kakavake- Posts : 24
Rad* pas mane irgi lb sausa oda kojų.
(sun)- Posts : 32
Šiandien nuėjau į eurokos parduotuvę ir man pasiūlė ,,fruttini" firmos dušo žele ir kūno lasijoną... O kaip kvepia apelsinais tikiuosi bus geras daiktas ir dar kremą sausai odai. Vaikišką... Bet kartais vaikiški ir būna geri
*zvaigzdute*- Posts : 432
(sun) rašo:Rad* pas mane irgi lb sausa oda kojų.
Reikia tepti jas su šaltai spaustu alivuogiu aliejum , nu tem be visokiu priedu netgi IKI galima rast, gal juokingai atrodys bet po to su tuo aliejum galesi ir salotas daryt ar panasiai. ;DD
arba seip kuno krema koki drėkinamąji , bet tas alyvuogiu aliejus tai man padėjo biškeli. ;DD
Manau jums padėtų kūno lasijonas, mano tai visas kūnas yra sausas šiandien naują lasijoną išbandysiu, turėtų geras būtRad* rašo:(sun) rašo:Rad* pas mane irgi lb sausa oda kojų.
Reikia tepti jas su šaltai spaustu alivuogiu aliejum , nu tem be visokiu priedu netgi IKI galima rast, gal juokingai atrodys bet po to su tuo aliejum galesi ir salotas daryt ar panasiai. ;DD
arba seip kuno krema koki drėkinamąji , bet tas alyvuogiu aliejus tai man padėjo biškeli. ;DD
*zvaigzdute*- Posts : 432
as tai lbj megstu tepliotis kuna visokiais kremukais ;p
Mano ora yra lbj sausa, todel as turiu pirkti nuostabiai kvepiancius losijonus ir tepti savo kojites
Mano ora yra lbj sausa, todel as turiu pirkti nuostabiai kvepiancius losijonus ir tepti savo kojites
gabriukas14- Posts : 37
gabriukas14 rašo:as tai lbj megstu tepliotis kuna visokiais kremukais ;p
Buzokle mano. ;DD
Puslapis 1 iš 1