Dekoratyvinė kosmetika
4 posters
Puslapis 1 iš 1
Dekoratyvinė kosmetika
kokia kosmetika naudojate,ka galit patart?
(:Buziukas:)- Posts : 72
Re: Dekoratyvinė kosmetika
Naudoju:blakstienų tušą(visalaiką),kreminę pudra(dažnai),lūpų blizgį(lb dažnai),akių šešėlius(lb dažnai),rudą kosmetinį pieštuką antakiams nes Dievas man pagailėjo ryškių antakių,balzamą-vazeliną lūpos(visalaiką)tepu ir tepu juo lūpas;DD
Kaip ir viskas jaučiu ;D
Kaip ir viskas jaučiu ;D
Cookie.- ~Your are My Number One~
o kokiu firmu naudoji?tinka tau pudra,nes su ja buna problemu,kol issirenki kad gera butu ir kaina ne kosmineCookie rašo:Naudoju:blakstienų tušą(visalaiką),kreminę pudra(dažnai),lūpų blizgį(lb dažnai),akių šešėlius(lb dažnai),rudą kosmetinį pieštuką antakiams nes Dievas man pagailėjo ryškių antakių,balzamą-vazeliną lūpos(visalaiką)tepu ir tepu juo lūpas;DD
Kaip ir viskas jaučiu ;D
(:Buziukas:)- Posts : 72
Pudra naudoju MaxFactor lasting performance.(kol pavadinimą pilną nurašiau nuo tūtelės;D).Man ji labai gera,bent jau kol kas,odos neberia visai.kaina 25-35lt,bet užtenka gan ilgai.Dar turiu HIT pudrą,nu ji lb,lb paprasta.Šešėliai tai įvairiausi,šiuo metu turiu Ruby Rose,patinka man jie,ilgai laikosi,ir dar kažkokius,pavadinimas jau apsitrynęs;D.
O tušus naudoju įvairius,svarbu,kad gerai užriestų.seniau naudojau tik AVON,bet kažkaip atsibodo;D
O tušus naudoju įvairius,svarbu,kad gerai užriestų.seniau naudojau tik AVON,bet kažkaip atsibodo;D
Cookie.- ~Your are My Number One~
Aš tuša blizgesį ir retkarčiais pudra.
Rad*- Posts : 189
Blizgį.
Dėl tušo tai neeina susitart.
BET JAU BEVEIK PAVYKO DĖL RIETIKLIO. jUG MANO RUDOS BLAKSTIENOS IR DAR ilgos ir neužriestos
BET JAU BEVEIK PAVYKO DĖL RIETIKLIO. jUG MANO RUDOS BLAKSTIENOS IR DAR ilgos ir neužriestos
*zvaigzdute*- Posts : 432
*zvaigzdute* rašo:Blizgį.
man tai dar ačiū dievui neaiškina dėl kosmetikos. ;DD
jaučiu išvys isproteciau.
Rad*- Posts : 189
Mane tai erzina ,,turbūt nemanai, kad dar laikas tušą pirkt?"
*zvaigzdute*- Posts : 432
Puslapis 1 iš 1