Studijos...
+6
*zvaigzdute*
Serbentė.
Kristina
Vyšni@.
eStella*
Cookie.
10 posters
Puslapis 1 iš 2
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Studijos...
Kokie jūsų ateities planai susije su mokslu bei studijomis?
Paskutinį kartą redagavo Cookie, Kv. 07 09, 2009 8:00 pm. Redaguota 1 kartą
Cookie.- ~Your are My Number One~
Re: Studijos...
Ketinu mest mokyklą po 8 klasių. Juokauju šiaip,dar nieko neplanuoju. :)
eStella*- Blonde_colour
aš noriu studijuos tarptautinius ryšius arba turizmą. užsienyje. :D
Kristina- Posts : 71
LMTA norėčiau studijuot vaidybą.
VGTU kūrybines industrijas...
Šiaip mane menai ir pan.
VGTU kūrybines industrijas...
Šiaip mane menai ir pan.
Cookie.- ~Your are My Number One~
Aš mintyse tokį list'ą darau kokiuose miestuose norėčiau studijuot... Tai kolkas galvoju apie: Paryžių, Berlyna, Čikagą, Nwe York'ą ir Los Angel'ą. :D :D Drambliuko svajones hihi
Aišku kol man ateis laikas studijuot dar gali pasikeist daug kas...Gal Vilniuj užsinorėsiu studijuot.. :D nors tikiuos, kad ne :D
Aišku kol man ateis laikas studijuot dar gali pasikeist daug kas...Gal Vilniuj užsinorėsiu studijuot.. :D nors tikiuos, kad ne :D
Aš turizmą norėčiau ;) bet dar daug laiko ir viskas gali labai keistis :D
Serbentė.- Posts : 16
Kristina rašo:Aš mintyse tokį list'ą darau kokiuose miestuose norėčiau studijuot... Tai kolkas galvoju apie: Paryžių, Berlyna, Čikagą, Nwe York'ą ir Los Angel'ą. :D :D Drambliuko svajones hihi
KUO TAU TA LIETUVA TAIP NEPATINKA ? :D
Vyšni@.- Posts : 334
Vyšni@. rašo:Kristina rašo:Aš mintyse tokį list'ą darau kokiuose miestuose norėčiau studijuot... Tai kolkas galvoju apie: Paryžių, Berlyna, Čikagą, Nwe York'ą ir Los Angel'ą. :D :D Drambliuko svajones hihi
KUO TAU TA LIETUVA TAIP NEPATINKA ? :D
Ateitis užsienį šimtą kartų geresnė...Ten didesnės perspektyvos...Dirbdamas užsienį tiek pat kiek LT uždirbi daug daigiau... Žmonės ten truputį vertinami yra, o ne tik egzistuoja dėl to, kad mokesčius mokėtų... :D
[b]Klaipedoj toks LCC tarptaunis univeras yra. Ten destoma anglu kalba sios specelybes: psichologija, teologija(tikejimas), verslo adrimistravimas, anglu literatura. Ji ekuri is siu specelybiu tau tinka tai jums pavydziu ;DD nes ten galit stot... Mano brolis ten studijuos ir buvau. Bendikai - kiti tokiu namie neturi, destytojai uzsienieciai ir visi su smile ;)
o mano pacios planai tai su aktoryste susieje. Kai dramoj bunu as galvoju kad cia tai geras jausmas ;)
o mano pacios planai tai su aktoryste susieje. Kai dramoj bunu as galvoju kad cia tai geras jausmas ;)
*zvaigzdute*- Posts : 432
D-i-a rašo:[b]Klaipedoj toks LCC tarptaunis univeras yra. Ten destoma anglu kalba sios specelybes: psichologija, teologija(tikejimas), verslo adrimistravimas, anglu literatura. Ji ekuri is siu specelybiu tau tinka tai jums pavydziu ;DD nes ten galit stot... Mano brolis ten studijuos ir buvau. Bendikai - kiti tokiu namie neturi, destytojai uzsienieciai ir visi su smile ;)
ai ten tipo tas Lithuanian Christian's College? ;D ar cia ne tas? :D
Aš tai norėčiu studijuot Medicina- KMU.
Arba Dizaina koki ta prasme būt kokia stiliste arba dizainėre. Tik dar nepagalvojau apie miesta.
Arba Dizaina koki ta prasme būt kokia stiliste arba dizainėre. Tik dar nepagalvojau apie miesta.
Rad*- Posts : 189
Aš galvoju kažką apie viešbučio administravimą,vadybą..
eStella*- Blonde_colour
Butent tas. Ir ten taip nerelu. Brolis jau ten bazinocioj buvo(nors tikintis nera) tai sake soka, dainuoja...Kristina rašo:D-i-a rašo:[b]Klaipedoj toks LCC tarptaunis univeras yra. Ten destoma anglu kalba sios specelybes: psichologija, teologija(tikejimas), verslo adrimistravimas, anglu literatura. Ji kuri is siu specelybiu tau tinka tai jums pavydziu ;DD nes ten galit stot... Mano brolis ten studijuos ir buvau. Bendikai - kiti tokiu namie neturi, destytojai uzsienieciai ir visi su smile ;)
ai ten tipo tas Lithuanian Christian's College? ;D ar cia ne tas? :D
Medicina plati sfera.Tu tą grynają mediciną norėtum studijuoti ar pz kokia slauga ar t.t?Rad* rašo:Aš tai norėčiu studijuot Medicina- KMU.
Spalvota- Taste of summer~
Spalvota rašo:Medicina plati sfera.Tu tą grynają mediciną norėtum studijuoti ar pz kokia slauga ar t.t?Rad* rašo:Aš tai norėčiu studijuot Medicina- KMU.
Grinąją.
Nu Šeimos gydytoja. (;.
Na ta dar dar Bet sunkus darbas
D-i-a rašo:Na ta dar dar Bet sunkus darbas
Nu jo nelengvas , bet labai įdomus, bent jau man.
Aš ai žinokit noriu aktore būt, nes man tai žiauriai patinka Tai suprantu Rad* tave
Uoj gydytoja tai tikrai nenorėčiau būt.
Dbr svaigstu apie viešbučio administravimą.
(sun)- Posts : 32
Ir tai sunkus darbas... Visiems padėti net naktį.(sun) rašo:Uoj gydytoja tai tikrai nenorėčiau būt.
IŠVADA: Kiekvienas darbas turi savų munusų ir pliusų... Tik vieniems tie pliusai labiau tarukia ir tą darbą pasirenka
Pvz.: man tai unreal jausmas, kai visi ploja Tau ant svenos
*zvaigzdute* rašo:Ir tai sunkus darbas... Visiems padėti net naktį.(sun) rašo:Uoj gydytoja tai tikrai nenorėčiau būt.
IŠVADA: Kiekvienas darbas turi savų munusų ir pliusų... Tik vieniems tie pliusai labiau tarukia ir tą darbą pasirenka
Pvz.: man tai unreal jausmas, kai visi ploja Tau ant svenos
Pagalvojau , kad jei jau tai visi sako , kad man tik aktore but tai gal visai nieko butu aktoer o dar kokie pinigai.
Lankyk dramos būrelį - jei pajusi KAIFĄ - bus gerai Aš tai jaučiu dėl to norėčiau būt aktore
*zvaigzdute* rašo:Lankyk dramos būrelį - jei pajusi KAIFĄ - bus gerai Aš tai jaučiu dėl to norėčiau būt aktore
Kaifo tai nejaučiu , bet nžn gal ir nk. ;D
M. Aš tai jaučiu Ir žinok netgi prieš einant į dramą visi sakė ,,tu per tyliai kalbi" nu žodžiu atkalbinėjo nuo to O bereikalo. Iš draugių ten niekas nenorėjo eiti, tai gi viena nuėjau buvo baisu, bet susiradau draugų ir BINGO neesu pagrindinė, bet ir nevida masė Tai nereliai džiaugiuos
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Puslapis 1 iš 2