Santykiai su tevais
+4
Vyšni@.
Rad*
Kristina
*zvaigzdute*
8 posters
Puslapis 1 iš 1
Santykiai su tevais
Buna dienu kai gana gerai sutariu su tevais ;) , bet buna kai nervina del menkiausios skžmulkmneos. Manau taip visiems. Taigi jeigu norite pasipasakokite ;D
*zvaigzdute*- Posts : 432
Re: Santykiai su tevais
man tai normaliai viskas... nesipykstu beveik :D
Kristina- Posts : 71
O tai tada saunuKristina rašo:man tai normaliai viskas... nesipykstu beveik :D
O man tai kaip su tėvais sekas , pykstuos beveik ištisai nervina mane .
Rad*- Posts : 189
Man tai atrodo kartais kad ju keiviena smulkmena nervuoja ;DD jau ismokau susitvardytiRad* rašo:O man tai kaip su tėvais sekas , pykstuos beveik ištisai nervina mane .
D-i-a rašo:Man tai atrodo kartais kad ju keiviena smulkmena nervuoja ;DD jau ismokau susitvardytiRad* rašo:O man tai kaip su tėvais sekas , pykstuos beveik ištisai nervina mane .
Mano toks jau charakteris , kad nesiruosiu su niekuo taikitis.
Ir nenoriu , man kas nors vadovautu tik as sau pati vadove. ;DD
Su tet tai da kazkaip kitaip, bet mama tai kisas i mano asmenini gyvenima.
ji nori kad, as jai viska issipasakociau kaip kokiai draugei, bet jin jau spejo apsiprast su ta mintim , nieko nezinos. ;DD
O as su teciu, tai jau pripratau prie jo nuotaiku kaitu Nu kaip pasakyti ilgai buna geras, o kokia deina issirekia ant pasaulio. Bet jau nieko... Kaip tetis geras ir man uztenka. Su mama tai nervuoja ji kitaip. Lygiai taip kaip tau kisas i asmenini gyvenima. Db jai nieko nepasakoju tik jau ka ten reikia Jug pati tai nieko nepasakoja
D-i-a rašo: O as su teciu, tai jau pripratau prie jo nuotaiku kaitu Nu kaip pasakyti ilgai buna geras, o kokia deina issirekia ant pasaulio. Bet jau nieko... Kaip tetis geras ir man uztenka. Su mama tai nervuoja ji kitaip. Lygiai taip kaip tau kisas i asmenini gyvenima. Db jai nieko nepasakoju tik jau ka ten reikia Jug pati tai nieko nepasakoja
Jin nori ,kad jai kaip kokiam kunigui visos dienos ispazinti issakyciau.
ka berniukas rase ir panasiai nervina nezmoniskai. ;DD
Aha man panasiai, bet kadangi vaikino neturejau (visi draugai ) tai manes del draugiu pan
Ech nekenčiu kai mama paskaito mano sms, ir tada kažką prikaišioja.
Vyšni@.- Posts : 334
O. mano tevai nekaito O jums tada nepavydziuVyšni@. rašo:Ech nekenčiu kai mama paskaito mano sms, ir tada kažką prikaišioja.
D-i-a rašo:O. mano tevai nekaito O jums tada nepavydziuVyšni@. rašo:Ech nekenčiu kai mama paskaito mano sms, ir tada kažką prikaišioja.
Tau pasisekė.
kaip ir mano sister skaitydavo, taip ir mano dabar.
na ne tėvai, bet tik mama.
Vyšni@.- Posts : 334
Eik tu siandien ziauria fraze is tevu isgirdau galvojau apsivemsiu Ne siap nebuvo taip ziauru, bet kai pagaloji...
Zinot "aukliu taisykle" tris kartus musu ir karta duodu pavalgyti? Pertaikiau ja revams
Sianadien kazkas paskambino mamai ir mama suparino. Dar teciui skundes, o as viska puikiai girdejau. Ten kazkas del kazkokios drauges...
O as pasiteiravau:
-Kas buvo?
- Kai taves nereikia tai viska girdi, o kai reikia tau klausyt tu kazkodel negirdi - isiterpe tetis.
As susiparinau ir nuejau, bet kokia neteisybe jiems viska turim ispasakot, o tie net negali pasakyti ant ko pyksta
Tai tevu taisykle:
Auginu gerai, bet vienintele kalba su vaiku tai barimas
Zinot "aukliu taisykle" tris kartus musu ir karta duodu pavalgyti? Pertaikiau ja revams
Sianadien kazkas paskambino mamai ir mama suparino. Dar teciui skundes, o as viska puikiai girdejau. Ten kazkas del kazkokios drauges...
O as pasiteiravau:
-Kas buvo?
- Kai taves nereikia tai viska girdi, o kai reikia tau klausyt tu kazkodel negirdi - isiterpe tetis.
As susiparinau ir nuejau, bet kokia neteisybe jiems viska turim ispasakot, o tie net negali pasakyti ant ko pyksta
Tai tevu taisykle:
D-i-a rašo:Eik tu siandien ziauria fraze is tevu isgirdau galvojau apsivemsiu Ne siap nebuvo taip ziauru, bet kai pagaloji...
O as pasiteiravau:
-Kas buvo?
Tai tevu taisykle:
taigi amžiais taip. ;DD nervina.
Man tai kaip pas Kristiną, viskas čiki nu aišku, biški apsipykstam dėl kokio šudelio bet šejp taj sutariu gan gerai.
Mi*- Posts : 79
Mi* rašo:Man tai kaip pas Kristiną, viskas čiki nu aišku, biški apsipykstam dėl kokio šudelio bet šejp taj sutariu gan gerai.
Tai tau gal dar ne tas laikas , nedžiauk per daug , kad man taip kietai butu kaip tau.
Kaip pasakyt šiap pagrindiniai pykčiai būna vėliau kokia 15-16m. Bet kažkaip kai pagalvoji tai mano tėvai yra labai geri. Tik va kartais būna, kad mama supyksta, kad vėl kambarys nesutvarkytas (su ja sutariu gerai. Kartais atrodo, kad net per žiauriai gerai ), o su tėčiu... jis griežtsnis, bet kaip iš savo vyresnėlio brolio pavyzdį teks imt ir būt diplomatiškesnei, nes brolis visus "gaisrus" sugebėdavo užgesintRad* rašo:Mi* rašo:Man tai kaip pas Kristiną, viskas čiki nu aišku, biški apsipykstam dėl kokio šudelio bet šejp taj sutariu gan gerai.
Tai tau gal dar ne tas laikas , nedžiauk per daug , kad man taip kietai butu kaip tau.
*zvaigzdute* rašo:Kaip pasakyt šiap pagrindiniai pykčiai būna vėliau kokia 15-16m. Bet kažkaip kai pagalvoji tai mano tėvai yra labai geri. Tik va kartais būna, kad mama supyksta, kad vėl kambarys nesutvarkytas (su ja sutariu gerai. Kartais atrodo, kad net per žiauriai gerai ), o su tėčiu... jis griežtsnis, bet kaip iš savo vyresnėlio brolio pavyzdį teks imt ir būt diplomatiškesnei, nes brolis visus "gaisrus" sugebėdavo užgesintRad* rašo:Mi* rašo:Man tai kaip pas Kristiną, viskas čiki nu aišku, biški apsipykstam dėl kokio šudelio bet šejp taj sutariu gan gerai.
nu as panašiai ta ir sakau.
Viskas gerai su jais, kartais apsipykstam. Biški. ;DD
Skorpionė- Posts : 9
As tai su tevais gan gerai sutariu (kaip kada )
seip buna dienu kai negaliu net i juos paziuret kaip nervuoja , bet kartais net pati ateinu pas juos issipasakot ;DD
Su mama dazniausiai apei bx snekam , o su teciu irgi , nes kitom temom nelabai domiuos ;DD
Man su teciu pasneket yra lbj fainai , jis toks suopratlingas ir duoda geru patarimu ;DD|
O kai su mama sneku , tai ji isklauso , duoda patarima ir papasakoja savo meiles istorijas (kas kartais uzknisa ) | as jais pasitikiu todel ir dazniausei atvrai snekuos ;DD ( Cia buvo apibudinimas kai nesusipyke )
O kai susipyke bunam tai gal 2-3 dienas visi uzsisike vaikstom ;DD
Tik pradedam bendraut ir dar labiau susipikstam :D:D
Bet siaip as juos lbj myliu
seip buna dienu kai negaliu net i juos paziuret kaip nervuoja , bet kartais net pati ateinu pas juos issipasakot ;DD
Su mama dazniausiai apei bx snekam , o su teciu irgi , nes kitom temom nelabai domiuos ;DD
Man su teciu pasneket yra lbj fainai , jis toks suopratlingas ir duoda geru patarimu ;DD|
O kai su mama sneku , tai ji isklauso , duoda patarima ir papasakoja savo meiles istorijas (kas kartais uzknisa ) | as jais pasitikiu todel ir dazniausei atvrai snekuos ;DD ( Cia buvo apibudinimas kai nesusipyke )
O kai susipyke bunam tai gal 2-3 dienas visi uzsisike vaikstom ;DD
Tik pradedam bendraut ir dar labiau susipikstam :D:D
Bet siaip as juos lbj myliu
gabriukas14- Posts : 37
Aš gerai su tėvais sutariu,moku įsiteikti kj noriu tėčiui, užgesinti 'gaisrus' kjp sakė D-i-a kuriuos mano brolis sukelia.
(sun)- Posts : 32
Aš b tai mamai irgi dažniausiai ka nors issipasakoju, o su tete tai linksmas laiko praleidimas ir rekarciais jei ko reikia del sules padeda rusu teksta isvercia. ;DD
Atsiprašau už kabijimasi, ebt esu *zvaigzdute* dabar, na D-i-a lengvaiu rašosi, ta taip tik kiti nežino kas seniau buvau ;DD(sun) rašo:Aš gerai su tėvais sutariu,moku įsiteikti kj noriu tėčiui, užgesinti 'gaisrus' kjp sakė D-i-a kuriuos mano brolis sukelia.
O brolis gaisrus keldavo?
Puslapis 1 iš 1