Užsienis.
+3
Kristina
eStella*
Vyšni@.
7 posters
Puslapis 1 iš 2
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Užsienis.
Kas buvo, papasakokit, kas nebuvo - tiesiog paskaitykit.
Vyšni@.- Posts : 334
Re: Užsienis.
Aš buvau Latvijoj,Estijoj,Lenkijoj,Suomijoj [kai maža buvau], Italijoj,Slovakijoj,Egipte,Anglijoj, biški Vokietijoj,Čekijoj.. :)
eStella*- Blonde_colour
tai čia dabar apie bet ką pasakot, ane?
nu dv, varau..
buvau Suomijoj. Nepatiko žmonės pikti :D
Švedijoj jėga, visi žmonės kalba angliškai.
Prancūzija viena iš geriausių vietų kur esu buvus, manau norėčiau ten studijuot..
labiausiai nepatiko Estijoj... Visi prasigėrę ir prasilošę :D Vien tik forsai, emo, fyfos ir rusai ten. fe. bet Talinas gražus... Krč, Estija man nepatinka net labiau nei LT jaučiu.
Slovakijoj vien tik čigonai...bet šeip šalis graži...:D tiesa, žmonės nešneka jokiom kalbom, labai nervuoja kai aš bandau kažką jiems angliškai aiškint o man vistiek atsikirtinėja slovakiškai... Estijoj, beje, labai faina vieta kur dainų šventės vyksta.. vieta kur žiūrovai stovi yra toks kaip kalnelis, geriau matosi man atrodo...galėtų ir pas mus taip būt.
Norėčiau studijuot užsienį... mmmm;...gal Prancūzijoj,..O gal JAV...eheh..
Ec h patinka man šita tema..galiu savo padraikas mintis išdėstyti. dabar visad čia ateisiu.
p,s, užsienis yra gėris :DDDDD
nu dv, varau..
buvau Suomijoj. Nepatiko žmonės pikti :D
Švedijoj jėga, visi žmonės kalba angliškai.
Prancūzija viena iš geriausių vietų kur esu buvus, manau norėčiau ten studijuot..
labiausiai nepatiko Estijoj... Visi prasigėrę ir prasilošę :D Vien tik forsai, emo, fyfos ir rusai ten. fe. bet Talinas gražus... Krč, Estija man nepatinka net labiau nei LT jaučiu.
Slovakijoj vien tik čigonai...bet šeip šalis graži...:D tiesa, žmonės nešneka jokiom kalbom, labai nervuoja kai aš bandau kažką jiems angliškai aiškint o man vistiek atsikirtinėja slovakiškai... Estijoj, beje, labai faina vieta kur dainų šventės vyksta.. vieta kur žiūrovai stovi yra toks kaip kalnelis, geriau matosi man atrodo...galėtų ir pas mus taip būt.
Norėčiau studijuot užsienį... mmmm;...gal Prancūzijoj,..O gal JAV...eheh..
Ec h patinka man šita tema..galiu savo padraikas mintis išdėstyti. dabar visad čia ateisiu.
p,s, užsienis yra gėris :DDDDD
Kristina- Posts : 71
Lenkija , Vokietija, Čekija, Slovakia, Austria, Italija.
blyn , tikrai daugiau kur buvau važiuojant į Italiją, tik pastrigo atmintis. : DDDDD
blyn , tikrai daugiau kur buvau važiuojant į Italiją, tik pastrigo atmintis. : DDDDD
Man tai jaučiu didžiauuuuusią įspūdį paliko Anglija ir Egiptas. Va ten tai šalys. ;D O šiaip lb norėčiau į JAV nuvažiuot. :)
eStella*- Blonde_colour
Man Egiptas irgi patiko...
Norėčiau į JAV :D Ypač į Los Andželą. :D Galvoju, kai ateis laikas, reiks pabandyt stot į universitetus Los Andžele, New Yorke, Paryžiuj... Gal Floridoj dar kur nors :D
Norėčiau į JAV :D Ypač į Los Andželą. :D Galvoju, kai ateis laikas, reiks pabandyt stot į universitetus Los Andžele, New Yorke, Paryžiuj... Gal Floridoj dar kur nors :D
Manęs kažkaip Egiptas nevilioja. Na kiek pasiskaitau , pažiūriu nuotraukas tai ne mano šalis..
norėčiau į Ispaniją nuvykt ir į Prancūziją. :)
norėčiau į Ispaniją nuvykt ir į Prancūziją. :)
O žinok manęs panašiai Turkija nevilioja. Visi sako kokia faina šalis,o aš jį ją nenoriu.;D
eStella*- Blonde_colour
Aš tai laaabai daug kur buvus: Kreta, Egiptas, Turkija, Ispanija, Portugalija, UK, Prancūzija, Belgija, Vokietija, Lenkija, Estija, Latvija, na turbūt tiek. Gražiausios buvo į Paryžių, Londoną, Turkiją.
Beatričė.- Posts : 75
o, as tiek pat saliu esu buvus, bet visada manau, kad nedaug tai yr'... tai dabar irgi galesiu sakyt, kad labaaaaai daug :D
nu jo, seip is esmes, kai kurie zmones dar vyresni niekur ner buve...
nu jo, seip is esmes, kai kurie zmones dar vyresni niekur ner buve...
Palyginus su mano močiute, kuri tik Armėnijoj jaunystėj buvo, tai galima sakyti kad čia jau laabai daug.;DD
Na, kai musu mociutes buvo jaunos, buvo visiskai kitokie laikai... Taip, kad as nesilyginu su savo seneliais...
Ir šiaip, aš manau kad tai jau daug. Palyginus, kad tiek pabuvojom per ~10 metų.:))
as tai didziaja dali saliu aplankiau per 2 metus... nu tai jo, gal ir daug :D
Tuo labiau. Jei ir toliau tokiais tempais?.. ;DD
Nu tai as per 13 metu sugebejau nukeliauti i Latvija, Svedija, Austrija, Lenkija, Turkija. P.S. MACIAU CEIKIJOS ZIBINTUS IR VOKETIJOS PARDUOVE nes su masina i Austrija vaziavom Tai nemanau, kad tai daug ;DDDDBeatričė. rašo:Ir šiaip, aš manau kad tai jau daug. Palyginus, kad tiek pabuvojom per ~10 metų.:))
*zvaigzdute*- Posts : 432
Na, bet vistiek. Dauguma mano klasiokų yra buvę tik Latvijoj ar Lenkijoj. Ir jie tuo džiaugiasi.
Cia tai geras ;DD situo klausimo neklausiau klaisokiuBeatričė. rašo:Na, bet vistiek. Dauguma mano klasiokų yra buvę tik Latvijoj ar Lenkijoj. Ir jie tuo džiaugiasi.
Tai gal tu is mazesnio miesto..? pastebejau, kad zmones is mazesniu miestu maziau kur buve... Mano klasiokai tai nemazai net JAV buve...
Kristina rašo:Tai gal tu is mazesnio miesto..? pastebejau, kad zmones is mazesniu miestu maziau kur buve... Mano klasiokai tai nemazai net JAV buve...
Na taip as is ,,kaimo-miestelio" Jurbarko ;D Siap Jav turejau galimybe, bet tevai sake, kad uzmirsiu viska ir neleido
aš tai esu buvusi Egipte ,Kretoje,Tunise.
Omg.
įsimylėjau egiptąą.
norėčiau ,dar ir dar ten.
net nežinau ,kodėl ,jis mane taip traukia.
matyt ,del žmonių.
ten visi linksmi,ne taip ,kaip Lietuvoje,dauguma surugę,ir nepatenkinti. ;>
žinoma, ir kitose aplantytose šalyse buvo linksma.
dar labai norėčiau į londoną,ar italiją.: )
Omg.
įsimylėjau egiptąą.
norėčiau ,dar ir dar ten.
net nežinau ,kodėl ,jis mane taip traukia.
matyt ,del žmonių.
ten visi linksmi,ne taip ,kaip Lietuvoje,dauguma surugę,ir nepatenkinti. ;>
žinoma, ir kitose aplantytose šalyse buvo linksma.
dar labai norėčiau į londoną,ar italiją.: )
damn_babe- Posts : 7
Egiptas nereliai grazi salis manau, kiek ten mama yra buvus ir sake, bet ten zmones vargiai gyvena
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Puslapis 1 iš 2